Опубліковано

Рекомендації щодо застосування Міноксидилу

Рекомендації щодо застосування

Міноксидил має виражену дію, що активує волосяні фолікули, у зв’язку з чим широко використовується для боротьби з облисінням і стимуляції росту волосся. Як правило, добре переноситься, але як і кожен косметичний засіб, може мати побічні явища. Для запобігання таких ефектів радимо дотримуватись наступних рекомендацій:

Зроби тест на алергічну реакцію

Пропіленгліколь, який входить до складу лосьйону, хоч і дуже рідко, але може викликати алергію. Перед застосуванням засобу проведи тест на алергічну реакцію: нанеси невелику кількість лосьйону (1 натискання на розприскувач) на ділянку шкіри внутрішньої сторони ліктя. Залиш на 30-45 хвилин до повного висихання. Якщо через вказаний час на шкірі з’явились висипання чи почервоніння, не радимо використовувати даний засіб.

Мий руки

Лосьйон містить речовини, які можуть подразнювати слизову оболонку очей, тому рекомендуємо після кожного застосування засобу мити руки і уникати їх контакту з очима.

Зволожуй шкіру

До складу лосьйону входять пропіленгліколь і спирт, які можуть спричиняти сухість шкіри. Не забувай користуватись зволожувальним кремом для обличчя (особливо перші 2 тижні застосування), але не раніше ніж через 2 години після нанесення засобу MINOXON. При застосуванні лосьйону на голові, користуйся шампунями від лупи, в разі її появи.

Користуйся регулярно

Застосовуй засіб 2 рази на день (рано і ввечері).

Не змивай

Для досягнення бажаного результату не змивай лосьйон мінімум 3 години після нанесення.

Ми знаємо, наскільки важлива підтримка та допомога. Тому надаємо безкоштовні консультації на весь період користування нашими засобами. Не бійся поставити питання, якими б вони не були, адже правильне використання – гарантія результату.
Потрібна допомога? Дай нам знати і ми примчимо!